Dekbedovertrek blauw: Welke tint past het best bij jou?

Op zoek naar een nieuwe dekbedovertrek? Blauw is de perfecte kleur om je humeur op te peppen en je te helpen de dag goed te beginnen. Maar welke tint blauw past het best bij jou? In deze blogpost bespreken we de verschillende tinten blauw die beschikbaar zijn in dekbedovertrekken en helpen we je de perfecte keuze te maken voor jouw huis!

Verschillende tinten dekbedovertrek blauw

Je denkt misschien dat het niet zoveel over jou als persoon zegt welke kleur blauw je zou kiezen voor je dekbedovertrek, maar niets is minder waar.  Elke blauwe tint heeft een andere betekenis en kan veel zeggen over je persoonlijkheid! Hierbij de meest gekozen kleuren blauw voor beddengoed en wat het zegt over de personen: 

  • Marineblauw: als je voorkeur uitgaat naar een marineblauw dekbedovertrek, kan dat betekenen dat je een introvert persoon bent die van rust en stilte houdt. Je zou ook iemand kunnen zijn die serieus en bedachtzaam is. 
  • Lichtblauw: aan de andere kant, als je kiest voor een lichtblauw dekbedovertrek, kan het betekenen dat je een vriendelijk en extravert persoon bent. Je zou ook iemand kunnen zijn die optimistisch en hoopvol is. 
  • Royal blauw: als je een koningsblauw dekbedovertrek kiest, kan dit betekenen dat je een zelfverzekerd en ambitieus persoon bent. Je zou ook iemand kunnen zijn die dapper en moedig is. 
  • Turquoise: als je van turquoise tinten houdt, kan het betekenen dat je een creatief en vrijgevochten persoon bent. Je zou ook iemand kunnen zijn die medelevend en zorgzaam is.

Zoals je ziet, zegt de kleur blauw die je kiest voor je dekbedovertrek veel over je persoonlijkheid!

Hoe kies je het beste dekbedovertrek voor jou

Naast de kleur die je kiest zijn er nog andere belangrijke overwegingen te maken bij het kiezen van een dekbedovertrek.  Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

  • Maat: zorg ervoor dat je je bed opmeet en kies een dekbedovertrek dat de juiste maat heeft voor je matras. Je wilt niet dat hij te klein of te groot is!
  • Stof: een andere belangrijke overweging is de stof van de dekbedovertrek. Je wilt een stof kiezen die ademend is en die je koel houdt in de zomer en warm in de winter. Een goede optie is 100% katoen.
  • Wasvoorschriften: ten slotte moet je de wasvoorschriften controleren voordat je een dekbedovertrek koopt. Je wilt er een kiezen die gemakkelijk te onderhouden is en niet krimpt in de was.

We hopen dat deze blogpost je geholpen heeft en we zijn ervan overtuigd dat je het perfecte dekbedovertrek blauw of niet, voor jouw kamer gaat kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *