Gereedschap berg je overzichtelijk en handig op in een gereedschapstrolley

Organiseer je schuur met een gereedschapstrolley en andere handige tips!

Als je net als de meeste mensen bent, is je schuur waarschijnlijk een beetje een rommeltje. Tussen al het gereedschap, apparatuur en rondslingerende rommel kan het moeilijk zijn om alles georganiseerd te houden. Met een gereedschapstrolley hoeft dat gelukkig niet meer zo te zijn! In dit artikel geven we je een aantal tips zodat jij je schuur kunt organiseren met behulp van een gereedschapstrolley en andere handige trucs. Blijf op de hoogte voor meer tips om je schuur netjes en georganiseerd te houden!

Een gereedschapstrolley

Een gereedschapstrolley, zoals al duidelijk wordt uit de naam, is een wagen of trolley waarin je al je gereedschap kwijt kunt. Het is niet alleen een handige opbergruimte zodat je schuur opgeruimd is, het helpt je gereedschap en andere uitrusting ook nog eens te organiseren. Hiermee kun je alles op één plaats bewaren, waardoor je gemakkelijker vindt wat je nodig hebt. Een gereedschapstrolley is dus een must-have voor iedereen die zijn schuur wil organiseren! Een wagen voor je gereedschap heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van een gereedschapskist. Door de verschillende lades heb je namelijk niet alleen één centrale plek om alles op te bergen. Je kunt het ook nog eens makkelijker terug vinden, wat vaak niet het geval is met een gereedschapskist.

Gereedschapstrolleys en je schuur opruimen

Nu is zo’n gereedschapstrolley een goed idee. Toch helpt dit de meesten vaak niet bij het opruimen van hun schuur alleen. Vooral als je een echte doe-het-zelver bent is de kans namelijk groot dat je erg veel verschillende zaken in je schuur hebt liggen, van gereedschap tot onderdelen. Het kan daarom erg lastig zijn om te bepalen waar je überhaupt moet beginnen bij het opruimen van je schuur. Begin daarom met alles uit de schuur te halen en op stapels te leggen. Dit zal je helpen om een beter idee te krijgen van wat je moet organiseren en waar alles naartoe gaat. Zorg er ook gelijk voor dat je alles in je gereedschapstrolley legt, zo raak je kleine gereedschappen en onderdelen niet snel kwijt.

Opbergruimtes naast je gereedschapstrolley

Tenslotte is het belangrijk te onthouden dat veel ruimtes nu eenmaal snel rommelig lijken als je een tekort hebt aan opbergruimte. Gereedschap en kleine onderdelen kun je dus het beste kwijt in je gereedschapstrolley. Voor grotere zaken kan het een verstandig idee zijn om voorraadkasten of andere opbergruimtes aan de schaffen. Let er hierbij wel goed op de grootte van de zaken die je wilt opbergen en wat voor soort opbergruimte hier het meest voor geschikt is. Naast kleinere zaken die je prima in je gereedschapstrolley kunt opbergen, zijn grote en stevige kasten meer geschikt voor grotere en zware voorwerpen. Zo kun jij binnen no time weer genieten van een opgeruimde schuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *