Barbicide Ontsmetting Concentraat: Bestrijdt Pseudo Men, Staphylococcus Aureus en Salmonella

Als je kapper bent, weet je dat het belangrijk is om voorzorgsmaatregelen te nemen om jouw klanten te beschermen. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen, is het gebruik van een desinfecterend concentraat zoals barbicide. barbicide is effectief tegen Pseudomonas, Staphylococcus Aureus en Salmonella, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw gereedschap en instrumenten vrij van bacteriën zijn. Daarnaast werkt barbicide ook om kammen, borstels en scheermesjes te desinfecteren. Lees meer over het gebruik van barbicide en hoe barbicide werkt in dit artikel!

Hoe maakt een kapper haar instrumenten schoon?

De kapper reinigt haar instrumenten met een ontsmettend concentraat genaamd Barbicide. Deze oplossing is doeltreffend tegen Pseudomonas, Staphylococcus Aureus en Salmonella bacteriën. Het wordt ook gebruikt om kammen, borstels en scheermesjes te desinfecteren. Wanneer Barbicide op de juiste manier wordt gemengd, ontstaat een krachtige desinfecterende oplossing die jouw klanten kan helpen beschermen tegen schadelijke bacteriën en schimmels. Om het te gebruiken mengt de kapster één deel van het concentraat met negen delen water. Daarna laat ze haar instrumenten minstens tien minuten in het mengsel weken alvorens ze af te spoelen met zuiver water.

Wanneer maak je je kappers instrumenten schoon?

Je moet je koperinstrumenten na elk gebruik reinigen. Als dat niet mogelijk is, moet je ze op zijn minst elke dag desinfecteren. Een manier om dit te doen is ze gedurende minstens tien minuten te weken in een mengsel van Barbicide en water. Dit zal jouw klanten helpen beschermen tegen schadelijke bacteriën en schimmels.

Wat is het verschil tussen ontsmetting en sterilisatie?

Ontsmetting en sterilisatie zijn twee verschillende manieren om mensen te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Desinfectie is het proces waarbij de meeste, maar niet alle, micro-organismen op een oppervlak worden gedood. Sterilisatie daarentegen is de volledige vernietiging van alle levensvormen, met inbegrip van sporen. Barbicide kan u helpen bij het bereiken van desinfectie in jouw salon omgeving, desinfectie is in dit soort gevallen meer dan genoeg. Sterilisatie wordt veel gedaan in operatiekamers bij ziekenhuizen, ook om te zorgen voor de veiligheid van de patiënten.Kortom; het is essentieel om regelmatig je kappers gereedschap te ontsmetten met barbicide om de veiligheid van je klanten te waarborgen. Barbicide zorgt er voor dat zo goed als alle micro-organismen op het oppervlak van het kappers gereedschap worden gedood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *